Обавештење о продужењу рокова за доставу пријава и радова за саветовање АДС

Објављено уторак, 31 март 2020

Поштоване колеге и сарадници,

Архивистичко друштво Србије као и његови чланови и сарадници помно прате дешавања у Републици Србији и у свету у вези са пандемијом вируса Covid 19. Дилема да ли обуставити све активности или са оптимизмом гледати у будућност, превагнула је у корист оптимистичког приступа и планирања будућности. Зато смо, донели одлуку да се продужава рок за доставу пријава радова за саветовање АДС у октобру 2020. године.

Гајећи искрени оптимизам да ћемо се у најскорије време изборити са вирусом и да ће се живот вратити што пре у нормалу, померили смо рок за доставу пријава на 01. јун 2020. године, а рок за слање готових радова на 01. септембар 2020. године.

АДС ће пратити даљи развој ситуације и уколико буде било потребе у вези са саветовањем донети нове одлуке и обавестити архивистичку јавност.

Све информације у вези са формом пријаве и упутством за израду радова можете наћи у распису тема за саветовање. Рокови за пријаву за признање "Најбоља регистратура" остају исти као у већ објављеном позиву.

Остајте нам у добром здрављу!

Ваше Архивистичко друштво Србије