Обавештење о одржавању саветовања АДС у Нишу, 7-9.2020. г.

Објављено понедељак, 07 септембар 2020

На основу тренутне епидемиолошке ситуације, анкетирајући пријављене учеснике као и чланове Извршног одбора АДС и Организационог одбора Саветовања, донета је одлука да се овогодишње планирано саветовање у Нишу одржи у планираном периоду од 7. до 9. октобра 2020. године, уз поштовање свих епидемиолошких мера и препорука. Организатори Саветовања ће пратити све промене у погледу епидемиолошке ситуације и ако буде било потребно поново размотрити донету одлуку и о свему благовремено обавестити учеснике.

Хотел „Tami Residence“ из Ниша је дао две опције пакета, са смештајем и без смештаја. Понуду можете видети ОВДЕ.

Организатор ће сносити трошкове два пуна пансиона за једног аутора по раду, осим ако број пријављених учесника буде био мањи од планираног и остане средстава за финансирање боравка и другог аутора. На то смо били приморани да се одлучимо због високих трошкова смештаја, јер је за сваког учесника због превентиве потребно обезбедити једнокреветну собу. Аутори радова који желе да учествују на саветовању потребно је да потврде своје учешће на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до петка 11. септембра 2020. године и наведу да ли ће бити присутни током свих дана саветовања или одређеног дана, односно да наведу за који пакет у понуди хотела се опредељују.

Сви остали заинтересовани, колеге из архива у Србији који желе да узму учешћа и прате рад саветовања, а за које ће архиви или учесници самостално сносити трошкове боравка, потребно је такође да пријаве своје учешће (или да то за њих изврши управа архива из кога долазе) на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., такође до петка 11.9.2020. године, са назнаком пакета у понуди хотела за који се опредељују.

Молимо и све остале који ће на било који начин и у било ком времену у току саветовања бити присутни да се пријаве на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. како би у складу са епидемиолошком ситуацијом у простору предвиђеном за одржавање Саветовања боравио прихватљив број људи. Молимо Вас за разумевање и ову помоћ у реализацији како би све протекло у најбољем реду.

Архивистичко друштво Србије

Организациони одбор Саветовања