Позив за запослене у архивима на пословима заштите и архиваре из регистратура

Објављено уторак, 05 септембар 2023

Као и претходних година, поново се у оквиру седмог по реду Међународног архивистичког саветовања Архивистичког друштва Србије, које се ове године одржава у Куршумлијској Бањи од 11-13. октобра 2023. године,  организује радионица за лица која обављају послове канцеларијског пословања у правним субјектима. Тема овогодишње радионице је "Е -управа и Е-писарница"

Радионица ће се одржати 12.10.2023. години са почетком у 11 часова.  

Предавачи су: Светлана Јовановић, виши саветник у Кабинету председника Владе, Јединица за имплементацију стратешких пројеката ИТ и еУправа; Марија Милошевић, Министарство културе Републике Србије, а модератор је Милена Поповић Субић, архивски саветник (Архив Војводине). 

Позивамо колеге запослене на пословима спољне службе да и сами узмете учешћа, као и да позовете ствараоце са подручја за које сте надлежни да узму учешћа у раду радионице. 

За учеснике саветовања и радионице из архива не плаћа се котизација, већ само трошкови смештаја (позивпонуда за смештај). 

За учеснике саветовања и радионице из регистратура плаћа се котизација и смештај (позив; понуда за смештај).

Такође, позивамо вас и да до 15. септембра доставите предлоге за Конкурс за признање "Најбоља регистратура 2023" (Конкурс). 

Информације о саветовању АДС, резервацији смештаја, радионици и условима, као и условима конкурса за признање "Најбоља регистратура" можете пронаћи на следећим линковима на сајту Архивистичког друштва Србије:

За све додатне информације пишите нам на мејл адресе:   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ili Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Срдачно,

АДС

Погодака: 422

ПОСЕТИОЦИ

Посетиоци
3
Чланци
356
Број прегледа чланака
213159

КОНТАКТ

Карнегијева 2

11000 Београд

Телефон: +381(0)11/33-70-781, локал 125

Факс: 031/513-484

e-mail: arhivistickodrustvosrbije@gmail.com

google